ο δικός σου LEAD Coach

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΩΙΔΗΣ / Small Business Coach

Ο Βασίλης  είναι εμπορικός αντιπρόσωπος, σύμβουλος πωλήσεων και marketing μικρών επιχειρήσεων. Κύριος τομέας ενασχόλησης του, είναι ο χώρος της αγοράς του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου, αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις γνώσεις που αποκόμισε από την 12ετή και πλέον εμπειρία του ως ιδιοκτήτης μικρής κατασκευαστικής επιχείρησης επίπλων με πανελλαδικό πελατολόγιο.


Οι σπουδές του περιλαμβάνουν το γνωστικό πεδίο της Διοίκησης επιχειρήσεων στην Σχολή διοίκησης & οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, και μια σειρά από γνώσεις και πιστοποιήσεις που αφορούν τα νέα μέσα και το marketing. Το 2014 πιστοποιήθηκε ως Social Media Expert παρακολουθώντας σχετικό πρόγραμμα του Mediterranean College. Το 2016 έγινε κάτοχος του Diploma in Evidence Based Coaching, εκπαιδευτικού προγράμματος του Athens Coaching Institute (accredited diploma in coaching training), διπλά πιστοποιημένου σε επίπεδο practitioner από το E.M.C.C (European Mentoring & Coaching Council) και τον οργανισμό Association for Coaching.


Σήμερα, εκτός των άλλων, συνεργάζεται με ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες, με στόχο την επιτυχία των αλλαγών που επιθυμούν στον τομέα της εργασίας και κατ' επέκταση της ζωής τους.